Duoles aanbieding

Samen muziek maken is leuk, stimuleert en motiveert.
Je speelt samen de muziekstukken en helpt elkaar buiten de les om bij het instuderen.

Duoles-aanbieding

Het tarief van de Duolessen i.c.m. een les-abonnement is in het eerst jaar gelijk aan dat van de Individuele lessen.
Je hebt dan op wekelijkse basis (m.u.v. de schoolvakanties) een half uur pianoles met twee personen voor de prijs van één:

Tarief tot 21 jaar

AANBIEDING: € 37,- per persoon / per maand
(Normaal € 49,- p.p.p.m.)

Tarief vanaf 21 jaar

AANBIEDING: € 44,50 per persoon / per maand
(Normaal € 60,- p.p.p.m.)

Hoe werkt het

Duo-lessen volg je met z’n tweeën. De duoles-partner kan een vriend of vriendin zijn, je vader of moeder, een familielid, collega etc.

Je volgt altijd eerst een gratis proefles. Is de proefles goed bevallen? Dan kan je verder bet een tienlessenkaart of les-abonnement. Bij beide heb je wekelijks les op een vaste dag en tijd (m.u.v. de schoolvakanties).

Zowel de tienlessenkaart als het les-abonnement kent twee tarieven. Zo is er een tarief voor jongeren tot 21 jaar en voor volwassenen vanaf 21 jaar. Bij het tarief tot 21 jaar geldt dat in ieder geval één van de twee cursisten jonger is dan 21. Eén van de duoles-partners mag dus een volwassene zijn! Daardoor kan je bijvoorbeeld samen met een van je ouders op pianoles.

Wanneer je jonger bent dan 18 jaar is het vanzelfsprekend dat je ouders (of verzorgers) akkoord gaan met de lesovereenkomst.

Het actietarief geldt gedurende de looptijd van de lesovereenkomst (12 maanden) en kan niet worden verlengd. Na 12 maanden treedt het op dat moment geldende (normale) tarief voor duolessen in werking.

Aanmelden

Maak een keuze

Kies een instrument

Lesvorm

Adres: Johannalaan 58
Plaats: 8111AX Heeten

KvK: 32161396
BTW: NL001518460B69