Terugbetaal- en retourneringsbeleid

 

Hier lees je het gehele terugbetaal- en retourneringsbeleid van Muziekschool Heeten.

Bestellen
Bestellen van producten en diensten is alleen mogelijk via de website muziekschool-heeten.nl.

Gegevens
Tijdens het bestelproces dienen verplichte velden te worden ingevuld.
Wanneer niet alle verplichte velden zijn ingevuld kan de bestelling niet worden afgerond.
Verplichte velden zijn o.a.:

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
e-mailadres.

Deze ingevulde gegevens zullen nergens anders voor worden gebruikt dan voor de betreffende bestelling.

Producten
Muziekschool Heeten levert geen fysieke producten.
De via de website bestelde producten zijn digitaal en kunnen direct na aanschaf worden gedownload d.m.v. een link in het bevestigingsvenster. In de bevestigingsmail bevindt zich eveneens een link naar het product en in je persoonlijke account vindt je al je bestellingen terug.

Betalingswijze
Betaling via de website geschiedt via iDEAL.
Met iDEAL betaal je snel en eenvoudig in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank.
Na afronding van de betaling is het bestelde product direct beschikbaar. Je ontvangt een bevestigingsmail met een overzicht van de bestelling.

Levertijd
Op onze digitale producten zit geen levertijd. Deze zijn direct na aanschaf te downloaden en te gebruiken.
Voor het volgen van lessen op locatie dient eerst een afspraak te worden gemaakt.

Herroepingsrecht
De inhoud van producten op de website is digitaal en wordt niet geleverd op een materiële drager zoals dvd, cd, cd-rom, USB stick etc.
Aangezien de digitale producten onmiddellijk en dus binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen worden geleverd en kunnen worden gebruikt vervalt de bedenktijd; de producten zijn volgens de wet uitgezonderd van het herroepingsrecht. Annuleren en/of ruilen is niet mogelijk. Tijdens het bestelproces kan je aangeven dat je hiermee akkoord gaat.

Proeflessen (alleen online cursus)
Om in de toekomst de kwaliteit van onze online cursussen kosteloos te kunnen ervaren zijn er 10 gratis proeflessen beschikbaar. Deze kunnen via de website muziekschool-heeten.nl worden aangevraagd.

Lesboeken
Voor de pianocursus worden speciale lesboeken gebruikt. Deze kunnen via de website worden aangeschaft. De boeken worden geleverd als .pdf bestanden en kunnen direct na aanschaf worden gedownload.
Na het downloaden kunnen deze bestanden worden gebruikt op pc’s, laptops, tablets en smartphones.
De lesboeken zijn digitale producten. Dit brengt met zich mee dat deze producten vrij eenvoudig met anderen kunnen worden gedeeld. Muziekschool Heeten staat het verspreiden van digitale producten en het gebruik van gedeelde lesboeken in de les  (lesboeken welke niet door de cursist persoonlijk via de site www.muziekschool-heeten.nl zijn besteld) niet toe.

Fysieke lessen
De fysieke lessen worden gegeven in onze studio.
Voor fysieke lessen geldt dat de eerste les altijd een proefles is. Ongeacht of je begint met een tienlessenkaart of een abonnement.
In geval van een tienlessenkaart of lesovereenkomst heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt gekocht.
Reeds gevolgde lessen worden in rekening gebracht of worden op het terug te betalen bedrag in mindering gebracht.

Online lessen
Start de online cursus binnen 14 dagen na aankoop (bij sluiting van de overeenkomst m.b.t. digitale cursussen wordt direct geleverd) dan kan je wanneer je de cursus nog niet hebt geopend gebruik maken van herroepingsrecht. Muziekschool Heeten ontvangt een geautomatiseerde melding wanneer met een cursus wordt begonnen.

Als je de overeenkomst herroept ontvangt je de betaling(en) die je tot dat moment hebt gedaan binnen 14 dagen nadat je de overeenkomst hebt herroepen retour.
Terugbetaling geschied met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht; per bank.
Bij terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.

Adres: Johannalaan 58
Plaats: 8111AX Heeten

KvK: 32161396
BTW: NL001518460B69